Verkoop & Verhuur

Star Container Services biedt verschillende type containers te koop en te huur aan, waaronder de standaard dry uitvoeringen, reefer containers en special equipment. Deze containers kunnen afhankelijk van de wensen van de klant zowel nieuw als tweedehands geleverd worden, in verschillende maten en uitvoeringen. Hierbij kan er tevens rekening gehouden worden met klantspecifieke wensen, die op individuele basis vastgesteld en uitgevoerd kunnen worden.

Van de standaard dry en reefer containers wordt een continue voorraad bijgehouden door Star Container Services. Ook zijn open top en flatrack containers leverbaar, die onder andere bij Special Equipment vermeld staan. Door middel van modificaties kan tevens in overige containertoepassingen voorzien worden.

Koelcontainers

De koelcontainers in het assortiment van Star Container Services hebben luchtvochtigheidscontrole- en ventilatiemogelijkheden en zijn uitgerust met koel- en verwarmingssystemen. Door het gebruik van koelcontainers kan de houdbaarheid van uw producten verlengd worden, vanwege de ideale temperatuur- en luchtomstandigheden. De volgende merken zijn onder andere beschikbaar: Carrier, Starcool en Thermoking.