Special Equipment

Star Container Services biedt verschillende type containers te koop en te huur aan, waaronder de standaard dry uitvoeringen, reefer containers en special equipment. Deze containers kunnen afhankelijk van de wensen van de klant zowel nieuw als tweedehands geleverd worden, in verschillende maten en uitvoeringen. Hierbij kan er tevens rekening gehouden worden met klantspecifieke wensen, die op individuele basis vastgesteld en uitgevoerd kunnen worden.

Van de standaard dry en reefer containers wordt een continue voorraad bijgehouden door Star Container Services. Ook zijn open top en flatrack containers leverbaar, die onder andere bij Special Equipment vermeld staan. Door middel van modificaties kan tevens in overige containertoepassingen voorzien worden.

Bulk Container

Bulk Container

Bulk containers zijn voorzien van 2 deksels in het dak van de container, die het storten van de lading vergemakkelijken. Daarbij is er naast de deuren tevens sprake van een losstrip waarmee de lading gelost kan worden door middel van het kiepen van de container. Deze containers zijn daarmee uitermate geschikt voor producten zoals papier, pepers en mail.