Verkoop & Verhuur

Star Container Services biedt verschillende type containers te koop en te huur aan, waaronder de standaard dry uitvoeringen, reefer containers en special equipment. Deze containers kunnen afhankelijk van de wensen van de klant zowel nieuw als tweedehands geleverd worden, in verschillende maten en uitvoeringen. Hierbij kan er tevens rekening gehouden worden met klantspecifieke wensen, die op individuele basis vastgesteld en uitgevoerd kunnen worden.

Van de standaard dry en reefer containers wordt een continue voorraad bijgehouden door Star Container Services. Ook zijn open top en flatrack containers leverbaar, die onder andere bij Special Equipment vermeld staan. Door middel van modificaties kan tevens in overige containertoepassingen voorzien worden.

Standaard Containers

Standaard Containers zijn in verschillende maten en uitvoeringen te verkrijgen bij Star Container Sevices. De containers zijn zowel nieuw als tweedehands beschikbaar en uit voorraad leverbaar. De foto’s en specificaties zoals vermeld geven een indicatie van de beschikbare units. Voor details kunt u contact met ons opnemen, waarbij Star container u van advies en informatie op maat voorziet.

De Standaard Containers zijn onder andere geschikt voor goederentransport, opslag, en overige specifieke wensen. De containers kunnen bijvoorbeeld in verschillende kleuren geleverd worden, met stellingen en/of ventilatiedeksels. Tevens kunnen ze van een stoppenkast voorzien worden, met stopcontacten. Kortom, aanpassingen naar aanleiding van uw wensen zijn altijd bespreekbaar.